Skip to main content

Betaling og Sikkerhed
Ved tilmelding af abonnementsaftaler som årligt medlemskab og månedlige donationer, godkender du, at Designere uden Grænser er berettiget til løbende at gennemføre transaktioner på dit betalingskort.

Vi accepterer både kredit og debetkort (Visa, Mastercard, American Express, Maestro).

Vi bruger Stripe til alle betalinger.
Alle, der er involveret i behandling, transmission eller opbevaring af kortdata, skal overholde betalingskortindustriens datasikkerhedsstandarder (PCI DSS). Stripe er revideret af en uafhængig PCI Qualified Security Assessor (QSA) og er certificeret som en PCI-niveau 1-tjenesteudbyder. Dette er det strengeste certificeringsniveau, der findes i betalingsbranchen.
Alle transaktioner er SSL (Secure Socket Layer) beskyttet, hvilket betyder, at dine oplysninger overføres sikkert under behandlingen af alle betalinger.
Alle kreditkortnumre er krypterede og gemt sikkert i Stripes datacenter, og Designere uden grænser DK har ikke adgang til disse oplysninger.

Forvaltning af medlemskaber og donationer
Vi bruger Donorbox til at administrere vores medlemsskaber og donationer. Når du har tilmeldt dig som medlem eller foretaget en tilbagevendende donation, vil du modtage en e-mail til at oprette en Donorbox-donorkonto ved at oprette en adgangskode. Den e-mail, du brugte ved tilmeldingen, vil være dit brugernavn. Bare rolig! Vi generer dig ikke med ekstra e-mails – dette er kun for at give dig nem adgang til at foretage ændringer i dit medlemsskab eller din donation.

Registrering af information
Indtastede oplysninger i forbindelse med medlemskab/donation gemmes i 5 år i forbindelse med organisationens regnskab. Oplysningerne videregives ikke til tredjepart og behandles naturligvis strengt fortroligt jf. Persondataloven.

Fortrydelsesret
Der er under normale omstændigheder ingen fortrydelsesret på donationer til velgørende formål.

Opsigelse af abonnement
Du kan til enhver tid annullere dit medlemskab eller ændre din tilbagevendende donation. For at redigere/annullere skal du gå til Donorbox.org (engelsk) og logge på din donorkonto ved at klikke på linket Donor Login øverst på siden. Hvis du ikke oprettede en konto via opsætnings-e-mailen, kan du bruge linket Retrieve My Account. Dette giver dig mulighed for at oprette en donorkonto.

Du kan også finde en trinvis vejledning her (engelsk): How do I edit my recurring donation?

Hvis du har problemer eller har brug for hjælp, kan du altid kontakte os på adm@designereudengraenser.dk, Tlf. 27286271.

 Moms
Der pålægges ikke moms på donationer.

Reklamation
Klager over fejl/problemer vedr. donationer kan ske ved henvendelse til Designere uden Grænser, Fælledvej 12, 2200, Indgang C, 4. Sal. 2200 København N.
adm@designereudengraenser.dk, Tlf. 27286271.

Abonnementsbetingelser
I forbindelse med medlemskab gennemfører Designere uden Grænser én betalingstransaktion for hver betalingsperiode (år), så længe medlemsskabet løber. I forbindelse med løbende donationer gennemfører vi én betalingstransaktion per måned.
Når du tilmelder dig, accepterer du disse vilkår. Indgåede aftaler er gældende, indtil de opsiges af Designere uden Grænser eller dig.

Ændring/fornyelse af kortnummer
Ved ændret kortnummer vil du automatisk modtage en e-mail med besked om, at den seneste betaling ikke kunne lade sig gøre. Du vil derpå være nødt til at tilmelde dig den automatiske betaling på ny.

Kvitteringer
Hver gang der trækkes et nyt beløb på det kortnummer, du har registreret til din automatiske betaling, vil du automatisk modtage en e-mail med en kvittering.

Tak for din støtte til Designere uden Grænser.