Bestyrelsen

Mød vores bestyrelse
Forkvinde

Iben Højer Hansen

kontakt: iben@designereudengraenser.dk

Iben er Senior Innovation Partner hos Maersk Drilling og har været med DUG i ca 3 år.

Hun er forandringsleder med et kommercielt mindset. Hun har stor erfaring indenfor udvikling og gennemførelse af større organisatoriske forandringsprojekter og ledelse af digitale transformationer af virksomheder.
Hun har ekspertise særligt inden for design thinking, strategiudvikling og innovation og har en uddannelsesmæssig baggrund i marketing og international handel. Det har givet hende indgående erfaring med at udvikle og implementere fremtidsorienterede strategier, bæredygtige partnerskaber samt organisations design og etablering af entreprenørskab og forandringsmindset.

Bestyrelsesmedlem

Emma Hjortdal

Kontakt: emma@designereudengraenser.dk.

Emma er bæredygtig designer og co-founder af Sustainable Wair.

Hun interesserer sig for bæredygtighed, materialeudvikling, den kreative designproces - og vil gerne være med til at ændre den adfærd, vi har i modeindustrien.

Emma har tilbragt 8 år af sit liv i Østafrika og har derfor en stor kærlighed til organisationsarbejde og Afrika.

Næstforkvinde

Sara Sofie Theibel

Kontakt: sara@designereudengraenser.dk

Sara arbejder til dagligt som Doc control coordinator hos Agilent Technologies i Danmark. Hun har en kandidatgrad i Antropologi fra Aarhus Universitet. Sara har været en del af organisationen siden begyndelsen og hjulpet os gennem alle op- og nedture

Bestyrelsesmedlem og med-stifter

Pia Claudi Larsen

Kontakt: pia@designereudengraenser.dk

Pia har, som designer, været med til at danne grobunden for foreningens arbejde.
Hun er uddannet tekstildesigner fra Designskolen Kolding. Hun er også entreprenør og en del af designduoen bag det danske tøjmærke Eva & Claudi. Deres kollektioner har været solgt i det nordlige europa, USA og Japan. Pia står bag Eva & Claudi’s CSR profil og samarbejde med FN's Global Compact initiativ.

Kasserer

Mohammed Abou El Kheir

Kontakt: mohammed@designereudengraenser.dk

Mohammed studerer International Business and Politics på CBS. Ved siden af sin rolle i ”Designere uden Grænser”, er han også frivillig som Kulturambassadør hos Grænseforeningen.
Mohammed er et politisk engageret menneske, der brænder for politik og samfund. Han tror på, at det mest betydningsfulde arbejde, er det, der er med til at gøre i morgen bedre end i dag. Et ’i morgen’, hvor vi alle står sammen.

Bestyrelsesmedlem

Julie Claudi Pedersen

Kontakt: julie@designereudengraenser.dk

Julie er uddannet Cand. IT, men valgte efter sine studier, at gå helt andre veje end planlagt.
Hun er derfor i dag stifter og ejer af Muld Kbh. Muld Kbh er en vin, plante og blomsterbutik med fokus på miljømæssig bæredygtighed og socialt ansvarlige, lokale produkter.
Hun har erfaring med socialt entreprenørskab og bæredygtig virksomhedsudvikling

Vi er en frivillig not-for-profit-organisation, og vi er afhængig af støtte fra private.