Skip to main content

Team

Leder & Stifter

Maria Liv Claudi Pedersen

Kontakt: maria@designereudengraenser.dk
Tlf: +45 27286271

Maria Liv er social antropolog med erfaring i organisationsudvikling, iværksætteri, kvalitativ analyse og socialt udviklingsarbejde.
Hun er stifter af DUG og medstifter af den sydafrikanske organisation ”Designers without Borders South Africa”.
Hun har mange års erfaring i at arbejde med udsatte og marginaliserede befolkningsgrupper i Sydafrika og har fokus på, hvordan DUGs arbejde kan være med til at fremme ligestilling og lige muligheder.
Hun har samtidig en særlig interesse i, hvordan partnerskaber på tværs af sektorer og brancher kan resultere i nye og bedre måder at løse velkendte problemer på.

Nina smiling
Facilitator Design og Tekstil

Nina Olsson

Kontakt: nina@designereudengraenser.dk

Nina er færdiguddannet modedesigner fra KEA i København. Mellem 2018-2020 har hun været deltager og ambassadør for Youth Fashion Summit, en del af Global Fashion Agenda initiativer med fokus på SDG 3 OG 5.
Hun har erfaring fra tøjindustrien som teknisk designer og brænder for bæredygtig produktudvikling, som respekterer mennesker og miljøet.

Projekt Zero Waste

André Jordaan

Kontakt: andre@designereudengraenser.dk

André er oprindeligt fra Sydafrika, og har boet i Danmark siden 2017.
Han er ansvarlig for udvikling af Projekt Zero Waste i Sydafrika. Og er heller ikke bleg for at give en hånd med, når der skal pakkes og flyttes kasser med tekstil i Danmark.

Web & Kommunikation

Sari Guci

Kontakt: sari@designereudengraenser.dk

Sari har en baggrund i Multimedie Design og Kommunikation og studerer Webudvikling på KEA.
Hun har en interesse for, hvordan design kan anvendes til at skabe social og miljømæssig forandring, - samt hvordan fortællinger og ideer kan kommunikeres visuelt i det digitale rum.

Vi er en frivillig not-for-profit organisation, og vi er afhængig af støtte fra private.