Skip to main content

Team

Leder & Stifter

Maria Liv Claudi Pedersen

Kontakt: maria@designereudengraenser.dk
Tlf: +45 27286271

Maria Liv er social antropolog med erfaring i organisationsudvikling, iværksætteri, kvalitativ analyse og socialt udviklingsarbejde.
Hun er stifter af DUG og medstifter af den sydafrikanske organisation ”Designers without Borders South Africa”.
Hun har mange års erfaring i at arbejde med udsatte og marginaliserede befolkningsgrupper i Sydafrika og har fokus på, hvordan DUGs arbejde kan være med til at fremme ligestilling og lige muligheder.
Hun har samtidig en særlig interesse i, hvordan partnerskaber på tværs af sektorer og brancher kan resultere i nye og bedre måder at løse velkendte problemer på.

Nina smiling
Kommunikation & Sociale Medier

Nina Olsson

Kontakt: nina@designereudengraenser.dk

Nina er færdiguddannet modedesigner fra KEA i København. Mellem 2018-2020 har hun været deltager og ambassadør for Youth Fashion Summit, en del af Global Fashion Agenda initiativer med fokus på SDG 3 OG 5.
Hun har erfaring fra tøjindustrien som teknisk designer og brænder for bæredygtig produktudvikling, som respekterer mennesker og miljøet.

Frivillig Koordinator

Orsolya Albert

Kontakt: orsolya@designereudengraenser.dk

Orsolya har en akademisk baggrund i Turisme og Global Refugee Studies. Hun har erfaring som teamleder og en stor interesse i at arbejde med mennesker, både indenfor det sociale felt og indenfor servicebranchen.
Som frivillig koordinator brænder hun for at skabe rammer for fællesskaber, som kan bidrage til bæredygtige forandringer indenfor tekstilbranchen.

Web & Kommunikation

Sari Guci

Kontakt: sari@designereudengraenser.dk

Sari har en baggrund i Multimedie Design og Kommunikation og studerer Webudvikling på KEA.
Hun har en interesse for, hvordan design kan anvendes til at skabe social og miljømæssig forandring, - samt hvordan fortællinger og ideer kan kommunikeres visuelt i det digitale rum.

Projekt TeamBuilding Hope Youth Centre
Arkitekt

Liv Thestrup Møller

Kontakt: liv@designereudengraenser.dk

Liv er arkitekt med speciale i bæredygtig og social ansvarlig arkitektur. Hun har en kandidatuddannelse i "Professional Diploma in Architecture: Advanced Environmental and Energy Studies" (ARB Part 2) fra Centre for Alternative Technology i Wales.
Livs base er nu København, men hendes tidligere hjem har både haft adresser I Storbritannien, Oman og Tanzania.
Med erfaring fra både anlægs- og designbranchen, er livs fokus altid ansvarlig design- og produktion, med brugerens behov i centrum.

Bygningskonstruktør

André Jordaan

Kontakt: andre@designereudengraenser.dk

André studerer bygningskonstruktion på KEA og arbejder som Teknisk Assistent på CBRE.
Han er oprindeligt fra Sydafrika, og har boet i Danmark siden 2017.
I Sydafrika drev han projekter indenfor byggebranchen, og har derfor et lokalt kendskab, som han bruger under arbejdet med Hope Youth Centre. Han har samtidig en personlig interesse i bæredygtigt byggeri og praktisk erfaring fra egne projekter.

Vi er en frivillig not-for-profit organisation, og vi er afhængig af støtte fra private.