Skip to main content
Vores team er vokset med tre nye, fantastiske medlemmer.

De har alle tre forskellige baggrunde og talenter, men deler en passion for at være med til at gøre modebranchen mere bæredygtig. Og så kæmper de for at styrke marginaliserede unge og kvinder i de fattige områder, hvor der er allermest brug for det.

Mød dem

Nina smiling
Nina er færdiguddannet modedesigner fra KEA i København.
Mellem 2018-2020 har hun været deltager og ambassadør for Youth Fashion Summit, en del af Global Fashion Agenda initiativer med fokus på SDG 3 OG 5.
Hun har erfaring fra tøjindustrien som teknisk designer og brænder for bæredygtig produktudvikling, som respekterer mennesker og miljøet.
Sari har en baggrund i Multimedie Design og Kommunikation og studerer Webudvikling på KEA.
Hun har en interesse for, hvordan design kan anvendes til at skabe social og miljømæssig forandring, – samt hvordan fortællinger og ideer kan kommunikeres visuelt i det digitale rum.
Orsolya har en akademisk baggrund i Turisme og Global Refugee Studies. Hun har erfaring som teamleder og en stor interesse i at arbejde med mennesker, både indenfor det sociale felt og indenfor servicebranchen.
Som frivillig koordinator brænder hun for at skabe rammer for fællesskaber, som kan bidrage til bæredygtige forandringer indenfor tekstilbranchen.