Skip to main content

I samarbejde med:

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/b/1/d/designereudengraenser.dk/httpd.www/wp-content/plugins/salient-core/includes/vc_templates/nectar_video_player_self_hosted.php on line 29

Vi har fået nyt navn, logo og hjemmeside!

Vi har haft meget travlt de sidste par måneder, og vi har glædet os til at dele en stor nyhed med jer.

Vi har nemlig ikke kun fået et nyt navn, men også et nyt logo og en ny visuel identitet.

Vi har været så heldige at kunne arbejde sammen med Karl og Ida fra kandi.co.za, et kreativt designbureau med base i Cape Town.

De er designduoen bag vores nye logo, visuelle identitet og hjemmeside – og vi er meget taknemmelige for, at de har doneret deres tid og talent til os.

Som organisation har vores vision, mission, grundlag og værdier dog ikke ændret sig. Vi føler derimod, at vores nye navn bedre viser, hvem vi er, og hvad vi står for.
F.eks. symboliserer den grønne farve vores fokus på bæredygtighed.

Samtidig er vi stadig en organisation funderet i samarbejdet med danske designere, som ønsker at gøre en positiv forskel i forhold til den bæredygtige agenda ved at donere deres overskudstøj til os.

Det har også givet stor mening for os at tilknytte os fællesskabet af organisationer, der arbejder ’uden Grænser’. Vi lever i en globaliseret verden, hvor vores handlinger eller mangel på samme uundgåeligt vil få betydning for mennesker, der bor tusindvis af kilometer væk. F.eks. i forhold til måden, vi forbruger og producerer på. Derfor har vi et ansvar.
Vi mener også, at vi, ved at arbejde sammen på tværs af grænser og brancher, kan begynde at se, forstå og også løse problemer i fællesskab og på nye måder.

Følg med i vores arbejde på Instagram og Facebook.